Lagde denne retten i forrige uke, og den var utrolig enkel og god! Perfekt hvis du ikke orker å bruke lang tid på kjøkkenet, men samtidig vil ha noe annet enn en Grandiosa.
Kyllinglår - tikka.
Det var litt vanskelig å ta et fint bilde av maten...
Oppskriften er såre enkel:
1-2 kyllinglår pr person
1-2 kyllinglår pr person
1 glass tikka masala-saus (Uncle Ben's)
Ris
Brekkbønner
Legg kyllinglårene i en ildfast form og hell over sausen.
Settes i ovn på litt over 200 gr i ca en halvtime (eller til lårene er gjennomstekte). På matprat står det at de skal være inne på 200 grader i 15 minutter, men da var ikke mine i nærheten av gjennomstekte, så sjekk selv. Dette kan variere fra ovn til ovn.
Kok opp ris.
Kok brekkbønnene i ca 5 minutter til de er myke.
Veldig godt, og ikke så veldig usunt! ;)
Ha en fin helg, folkens!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar