lørdag 26. mai 2012

Grillmat uten grill.

Det ble plutselig sommer i Trondheim, og med sommer og varme kommer lysten på grillmat. Enten man har grill eller ikke.
For min del så mister jeg lysten på tunge og mektige middagsretter i sommervarmen så da blir det som regel grønnsaker det går i. Nå hadde jeg skikkelig lyst på noen deilige grillspyd med karrimarinert kyllig og da ble det det!

Veldig enkel middag, sunn og mettende.

Kyllingen lagde jeg slik og grillspydene er idiotsikre.



Bruk de grønnsakene du vil ha og pensle med olje, salt og pepper.
Stekes på en rist i ovnen (helst med en slags form for dryppfat under så det ikke drypper olje ned i bunnen av ovnen) på 250 grader i ca 10-15 minutter, alt etter hvor godt stekt du liker det.

Hvis du vil gjøre denne retten enda enklere så trer du kyllingen på spydene også. Jeg hadde ikke plass til det, men da lager middagen seg selv egentlig.


Jeg spiste mine spyd med karrimarinert kyllingfilet, maiskolber og potetsalat.
Veldig enkelt og veldig godt.

P.S. Jeg ble stappmett bare av denne porsjonen så jeg har masse rester til i morgen. Man skal ikke kimse av hvor mettende grønnsaker er!

2 kommentarer:

  1. Helt klart utrolig godt!! namnam=) Hva gjør du i pinsa da Ida?

    SvarSlett
  2. Sv - japp! Jeg lager selv og da er det bra. Har ikke tørt å prøvd noen andre steder etter at jeg begynte å like det, for det gjorde jeg ikke før iallefall.. Puta var fin, men ikke verdt så mye!

    SvarSlett