søndag 13. januar 2013

Tacopizza.

God søndag, alle sammen.

Hva er vel en helg uten den gode, gamle taco-smaken? Det må vel ha blitt Norges nye nasjonalrett, eller?

Så hvorfor ikke prøve tacopizza!


Deigen lages av 7 dl mel, 3 dl lunket vann, en pakke tørrgjær, litt salt og et par spiseskjeer olje.

Fyllet lagde jeg av:
- 400 gram kyllingkjøttdeig.
- 1 finhakket løk.
- 1 boks hakkede tomater.
- 4-5 hakkede sjampinjonger.
- 1 boks mais.
- Så mange jalapenos du tåler.

Stek kjøttdeigen og løken sammen. Tilsett resten av ingrediensene og la koke til tomatjuicen er litt redusert.

Kjevl ut deigen og fordel fyllet jevnt utover før du legger over ost. Dryss over knust tacoskjell eller nachos før du setter pizzaen i ovnen på ca 225 grader i 15-20 min.

Mens pizzaen steker lager du guacamole som du bruker som pizzadressing. 

God helg!

1 kommentar:

  1. Hehe vanlig taco finnes ikke i nærheten av meg, nachos blir det kanskje et par ganger i året, men ellers er det kyllingvarianter som gjelder! Og jeg mener at taco er taco og pizza er pizza. Christian er ikke enig:P

    SvarSlett