torsdag 11. mars 2010

Chikkin nuggets!

I dag ble det chicken nuggets til middag! Hjemmelaget of course.

En stk kyllingfilet.

Fremgangsmåte:
  • Del opp en (eller flere) kyllingfilet(er) i passe biter, ca munnfullsizeish.
  • La bitene med kylling trekke i surmelk/kefir/kulturmelk i noen timer eller natta over (jeg lot de trekke i ca 4 timer). Du kan sikkert bruke joghurt naturell også.
  • Rull kyllingbitene i knust saltkjeks (Ritz).
  • Fordel de utover en stekeplate med bakepapir. Ikke tilsett olje eller noe.
  • Stekes på ca 200 grader i 15 min (dobbeltsjekk selv ved å dele en i to).
  • Nyt!
Dette blir jo "sunne" nuggets da, siden de ikke frityrstekes. 
Vi spiste de sammen med stekte grønnsaker i sweetchilisaus og fullkornsris. Vi ble faktisk mette på en kyllingfilet og en pose boil in bag-ris og masse grønnsaker. Ikke verst!

2 kommentarer:

  1. Og var det godt?;) Må jo vise hvordan det ser ut ferdig dandert da! Sikkert brabra

    SvarSlett
  2. Hei Ida
    Nuggets er jo kjempegodt og hjemmelagede må jo være toppen!
    Tusen takk for oppskriften! Ha en flott helg! Hilsen Kaspara

    SvarSlett