Det er såå fort gjort, altså! Du steker en kjøttdeig i middels/litt stor kasserolle og krydrer den med salt og pepper. Deretter heller du oppi en boks med grovhakkede tomater og lar det koke inn litt (kanskje et lite 10 min? Det spørs hvor tykk eller tynn du vil ha gryta). Så slengte jeg oppi en god teskje med noe som heter Sambal Oelek, en sterk chilipaste som jeg kjøpte på Ica'n i Sverige, hehe... Veldig god da, og du får en god sterksmak på gryta! Du bare smaker deg frem til du får den så sterk som du vil. Deretter helte jeg oppi en halv boks maiskorn, en liten boks hermetiske sjampinjonger (skivede), nesten en hel boks med røde kidneybønner og en hakket liten løk. Bare kok opp, eventuelt smak til med mer krydder og server!
Det er aller best (synes jeg da) å ha en dæsj rømme ved siden av og nystekt foccaciabrød.
Naaaaaammmmm!
Til desert anbefaler jeg min nye favorittsmoothie:
Mango/bringebærsmoothie!!!
Lages så enkelt som du får det: én stk oppdelt mango, ca lik stor mengde med frosne bringebær og fyll på med eplejuice til du får en tynn god smoothie!
Værsågod!
Elsker sånne gryter! Mmm!. Smoothie er jeg mer pingle på. Funnet ut at jeg er jævlig kresen på drikke i grunn.. Men den der så ikke så tykk ut, så kunne godt tenkt meg å prøve en "sup"
SvarSlett