søndag 7. april 2013

Hvitløksolje.

Noen ganger er det enkleste ofte det beste.

Jeg bruker daglig olje til matlaging, så hvorfor ikke ta det et steg videre med hvitløksolje?

Finn en passende beholder, knus hvitløksfeddene under kniven og fyll opp flasken med olje og hvitløk.


Du kan også variere med andre smaker som for eksempel chili!

Dagens lille tips fra meg!

2 kommentarer:

  1. Oi så smaaaart Ida!! Virkelig glupt. Blir vel litt mer smak på maten tenker jeg;) Hvitløk er jo så godt, men tørr ikke bruke det så mye til hverdags i frykt for å stinke. Det kjennes iallefall godt på trening om man svetter :P Men hvordan er det synes du, får maten et hint av hvitløk og mer smak bare eller hvordan er forskjellen? Starta forresten med Misfits før påske, knall altså. For du var vel en av de som hadde prata om det om jeg ikke husker helt feil..?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, jeg tror det smaker litt ekstra hvitløk, det lukter veldig av selve oljen i hvert fall! Det kan hende jeg er litt immun mot hvitløk fordi jeg kjenner sjeldent smaken, kjenner bare hvis det mangler ;P

      Ja, så bra dere har begynt å se Misfits! Det er dødskult! :D

      Slett